Feedback från kunder

Bra blir bättre

Jag åt väl ganska bra innan, men tog lite på måfå och visste egentligen inte om jag fick i mig allt jag behöver och tillräckligt av det framförallt. Jag helammar för tillfället och min kropp kräver mer mat. På kvällarna kunde jag äta helt fel och bara “svepte” något då jag var så hungrig!

Stinas ändringar har verkligen hjälpt mig med detta – Tack!

Jag känner mig piggare både i vardagen och på träningen, inte så uppblåst, energirik, mätt, behöver inte gå i kylen hela tiden och hitta något att äta! En go och härlig känsla helt enkelt! Och är jag mätt så slipper jag sötsuget…

Kan verkligen rekommendera er att ta hjälp för att få ordning på kosten – det gör så mycket!

Enkelt och lätt

Upplägget är otroligt bra! Jag har skrutit till mina vänner och arbetskamrater om Stinas upplägg. Det känns lätt att följa och maten skiljer sig inte jättemycket från det jag åt innan. Några enkla förändringar har skett och det är enkla ändringar.

Skriftlig feedback

Jag gillar att ha skriftlig feedback varje vecka, nästan som en dagbok. Och att få Stinas kloka och inspirerande svar tillbaka. Maten är ju bara kanon, “vanlig” mat som vi alla kan och vill äta. Och det är lätt att “korrigera” om det är något jag vill byta ut, känns som jag hittat ett bra flow. Även barnen vill äta vissa saker till kvällsmål precis som jag, bl.a. äppelpajen och geggamojan!

Stina är rätt kvinna på rätt plats – fantastiskt samarbete. Tack!

Drömmer om grönsaker

Jag har lärt mig att bra kost ger en bättre känsla (vilket jag såklart vetat innan också, men denna tiden har påmint mig om hur bra jag faktiskt mår!!)

Jag har fått ett helt annat lugn, dålig mat har gjort mig stressad, medan det är precis tvärtom nu. Jag känner mig mer stabil i mitt mående, samt humöret.

Med kosten har jag lärt mig att man kan laga och baka gott och med bättre näringsinnehåll, och ändå ha roligt på vägen. Vet att jag tänkt många gånger att bra mat är tråkig mat.. Men nu har tankarna vänt – har inget sug efter snabbmat som t.ex pizza och hamburgare.

Tror även jag drömmer om grönsaker snart!

Laga mat utan dåligt samvete

Jag är mest nöjd med att jag kunnat laga mat och baka till fika utan dåligt samvete. Helt otroligt vilken vändning det blivit!

Det är spännande att testa nya recept som du lägger upp på Instagram, och att det blir jättegott är ett stort plus!!

Att jag bakar chokladmuffins, kvargbullar och förbereder matlådor att ha i frysen har gjort mig mer medveten om vad jag äter i veckan. Guld värt!

Är såklart även nöjd över att detta gett mig bästa känslan i magen! Känner mig inte uppsvälld. Känns som min IBS-mage är bortblåst! Helt fantastiskt! Kroppen känns lättare och jag är gladare, piggare och mer medveten!

Ingen tråkig mat

Hela kostupplägget har varit över förväntan. Jag har fått så mycket kunskap på vägen på grund av att Stina gav förslag på tre dagar hur det kan se ut.

Samt att försöka tänka helheten, inte bara hur en dag ser ut, utan även hela veckan. Tänka 80% och 20% har gett mig en annan bild.

Att ha Stina som kostrådgivare har varit jätteroligt. Att vi haft kontakt både på Instagram och även återkoppling på mejl varje vecka. Detta har gjort mig motiverad och det har gått lättare när man skrivit med varandra!

All mat har varit jättegod. Ingen mat har varit mindre tråkig! Mums!

Insidan framför utsida

Utan Stinas kunskap och detta fantastiska upplägg så hade det inte varit såhär “lätt” – och det bästa; Jag LÄNGTAR efter att stå och laga näringsrik mat, och förbereda matlådor, kvargbullar och bra mellanmål/fika!

Stina har sått ett frö inom mig som håller på att gro! Det behöver inte vara komplicerat för att man ska leva hälsosamt!

Sen det viktigaste; mitt mående! Visst är det underbart att se resultat på utsidan, men hur insidan mår är helt FANTASTISKT!! Känner mig så annorlunda. Som att jag kan andas och tänka bra igen! Känner mig så konstigt glad!