Feedback från kunder

Receptboken

Så goda recept! Passar utmärkt till mellanmål till mina kräsna barn.

Lymfmassage

Alltså jag skulle kunna skriva en hel uppsats med positiva saker <3 Min kropp har blivit lättare, mindre svullen och trög, mindre smärtsam och på god väg att återhämtas från all “skit” som suttit och gjort ska´da för min tillvaro.. Under massagen kan jag bara njuta och känna hur allt sätts igång i maskineriet. Den bästa behandlingen i kombo med omsorgen och efteråt mår jag som bäst de närmsta dagarna och kroppen jublar av kicken.. Jag vill aldrig sluta med lymfmassage <3 och jag önskar jag upptäckt denna form tidigare då mycket smärta säkert kunnat undvikas för min del. Som sagt 10 av 10

Lymfmassage

Gillade verkligen massagen, kändes väldigt lugnt under massage, väldigt avkopplande. Tyckte det kändes bättre i mina ben, inte så mycket vätska. Så jag gillade verkligen massagen. Så kommer besöka dig igen 🙂

Lymfmassage

Under massagen är det bara ett skönt lugn som sprider sig i kroppen. Jag känner att något händer, men vad kan jag inte sätta fingret på. Efteråt är jag oftast pigg och klarare i huvudet, har en känsla av lätthet i hela kroppen. En härlig känsla helt enkelt.

Ingen tråkig mat

Hela kostupplägget har varit över förväntan. Jag har fått så mycket kunskap på vägen på grund av att Stina gav förslag på tre dagar hur det kan se ut.

Samt att försöka tänka helheten, inte bara hur en dag ser ut, utan även hela veckan. Tänka 80% och 20% har gett mig en annan bild.

Att ha Stina som kostrådgivare har varit jätteroligt. Att vi haft kontakt både på Instagram och även återkoppling på mejl varje vecka. Detta har gjort mig motiverad och det har gått lättare när man skrivit med varandra!

All mat har varit jättegod. Ingen mat har varit mindre tråkig! Mums!

Insidan framför utsida

Utan Stinas kunskap och detta fantastiska upplägg så hade det inte varit såhär “lätt” – och det bästa; Jag LÄNGTAR efter att stå och laga näringsrik mat, och förbereda matlådor, kvargbullar och bra mellanmål/fika!

Stina har sått ett frö inom mig som håller på att gro! Det behöver inte vara komplicerat för att man ska leva hälsosamt!

Sen det viktigaste; mitt mående! Visst är det underbart att se resultat på utsidan, men hur insidan mår är helt FANTASTISKT!! Känner mig så annorlunda. Som att jag kan andas och tänka bra igen! Känner mig så konstigt glad!